понеделник, 21 януари 2013 г.

Нов онлайн продукт от Дженерали България

Ново! Онлайн застраховка „Злополука” от Дженерали България


Сякаш като новогодишен подарък към своите клиенти, близо една година след успешния старт на електронния портал online.generali.bg, застрахователната компания представи нов изцяло онлайн продукт – застраховка „Злополука”.

Онлайн застраховка „Злополука” може да се сключи както за отделно лице, като индивидуална застраховка, така и за група лица ( работници, служители в предприятия, ученици, спортисти и др.) като групова застраховка. Полицата покрива следните рискове: смърт, трайна загуба на работоспособност и временна загуба на трудоспособност от застрахователна злополука.

Потребителите могат бързо и лесно, по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата да сключат онлайн своята застраховка „Злополука”. Полицата е изцяло електронна, т.е клиентите ще получат продукта по посочен от тях e-mail адрес, без допълнително оскъпяване или допълнителни ангажименти.

Освен застраховка „Злополука” клиентите на „Дженерали България” могат да закупят изцяло онлайн и продуктът „Помощ при пътуване – медицински разходи с асистанс”.

Малко повече за online.generali.bg


Развитието на електронната търговия предостави уникалната възможност на интернет потребителите да сключат застраховка онлайн и договорът им със застрахователната компания да влезе в сила незабавно. През последните 3, 4 години застрахователната индустрия в България постепенно стъпва в онлайн пространството като го превръща в пазар с огромна конкуренция. Бързият темп на развитието на електронната търговията както и удобството на огромния брой потребители в интернет налагат стартирането на сайтът за онлайн продажба на застраховки online.generali.bg.

От 1 ноември 2011г. електронният портал online.generali.bg, част от Група „Дженерали” стартира с продажба на застраховка „Гражданска отговорност”. Групата е определяна като пионер в онлайн застраховането. Към момента Група „Дженерали” освен в България заема и водещи позиции на пазара на онлайн застраховането в Германия, Италия и Франция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар